Én komplet teleløsning

på tværs af 4 platforme

Med en stærk platform, fuldt integreret i Teams, mødes det bedste fra begge verdener 

Vores Cloud baserede løsning tilbyder både mobiltelefoni, Teams integration, traditionel fastnet som både IP og softphone. Alt sammen med fuld understøttelse af velkomstbeskeder, køer og en nem intuitiv selvbetjeningsportal. 

Lad medarbejderne arbejde hvor det giver mening for virksomheden – uden at gå på kompromis med funktionalitet, overblik eller statistik.

 Vores løsninger er baseret på Flexfone integration og udvikling og er at finde både som Apps til Iphone, Android og Teams samt som selvstændig system. En pris pr. bruger og ingen tillæg gør det utroligt simpelt administativt og enkelt at tage nye teknologier i brug efter ønske.

Fast pris

Mobil, fastnet og Teams

Fuld selvbetjening af alle funktioner

Fuld cloud løsning

Overvåget, driftsikkert og skalerbart

Microsoft Teams

Med Flexfones Teams-integration kan medarbejderen bruge Teams som en softphone og benytte den som en telefon på lige fod med sin smartphone eller bordtelefon.

Derudover findes Myfone.dk som en Teams app sådan at den enkelte medarbejders overblik også kan findes i klienten.

Opsætningen af Teams er gjort simpelt hos Flexfone og I vælger selv hvor mange og hvem der skal have adgang til telefoni i Teams.

Flexfones kraftfulde PBX-funktionalitet følger selvfølgelig med og danner fundamentet for både Teams-klienten og medarbejderens andre enheder.

Online omstillingsbord

På Myfone.dk har du altid det totale overblik over dine kolleger.

Hvem betjener virksomhedens telefonkøér? Hvem er ledig eller optaget? Arbejder en kollega hjemmefra? Myfone.dk kan altid give dig svaret!

Med Myfone.dk kan du ringe ud og modtage opkald. Du kan logge af og på køer, og med ringeprofiler styre, hvordan din telefoni skal opføre sig, når du fx sidder i møde eller er på farten.

Virksomheden i lommeformat

Med Myfone app’en er du altid forbundet med din virksomhed og har alle dine telefunktioner lige ved hånden.

Med få tryk kan du styre dine køtilmeldinger, se om en kollega er ledig eller optaget, omstille opkald, aflytte din telefonsvarer, tjekke din opkaldshistorik, styre dine ringeprofiler og meget mere.

Alle medarbejdere med et mobilabonnement fra Flexfone har gratis adgang til Myfone app’en.

Kontakt os

kontor

Korskildelund 6
2670 Greve

Åbningstider

M-F: 8 - 16
L-S: Lukket

Telefon

+45 36915050