Netværk er mere end pakketransport. Firewalls, switche of Wifi alt sammen med fuld indsigt for at give jer den bedste motorvej. 

Endelig en løsning der omfavner virksomheden og kan løse de fleste netværksudfordringer. Netværk som ikke bare handler om hastighed, men om at få afsluttet hele kæden af data sikkert, effektivt og hurtigt.

Løsningen kan let udbygges med adgangskontrol til fysiske døre, samt kameraer til overvågning. Ligeledes vil gæster kunne registreres og få adgang til netværket. Alt i alt en løsning der omfavner de fleste sikkerhedspunkter i virksomhden fra IT til fysisk sikkerhed.

En nem løsning at administrere og vedligeholde med et hav af muligheder.

Næste generations sikkerhed

Kan udbygges med fysisk dør kontrol og CCTV

Fuld selvbetjening af alle funktioner

Let udvidelse og udbygning

Overvåget, driftsikkert og skalerbart

Indsigt

Let blokering af trusler, samt fuldt overblik over netværkets berøring med den “store” verden.

et væld af værktøjer til sikker kommunikation og beskyttelse af data – langt de fleste bygget på kunstig intelligens og kræver ikke daglig vedligehold. Sikkerhed behøver ikke at være kompliceret men kræver en politik som kan udmøntes.

Netværket er selvoptimerende på tværs af teknologier som kablet og trådløst, ligesom adgang til og fra virksomheden kun finder sted ud fra kriterier defineret på forhånd.

 

Kontakt os

kontor

Korskildelund 6
2670 Greve

Åbningstider

M-F: 8 - 16
L-S: Lukket

Telefon

+45 36915050